torstai 7. huhtikuuta 2011

NASAn Kuulennot

Apollo ohjelman kuumatkat 1969 - 1972 ovat illuusiota ("Hollywood tuotantoa")
Nasa hukkasi ensimmäisen kuukävelyn (15.8.2006 12:53)

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa on onnistunut hukkaamaan kaikki alkuperäiset nauhoitukset ihmisen ensimmäisestä kuukävelystä. Kadonneiden nauhojen joukossa on mm. astronautti Neil Armstrongin kuuluisa lausahdus kuun kamaralla: "Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta suuri harppaus ihmiskunnalle".

Armstrongin kuuluisa kuukävely, joka välittyi miljoonille tv-katsojille 20. heinäkuuta 1969 on on yksi lähetystaltioinneista, joita Nasa on nyt epätoivoisesti yrittänyt jäljittää jo vuoden ajan.

- Emme ole nähneet niitä pitkään aikaan. Olemme etsineet jo vuoden, mutta mitään ei ole löytynyt, myönsi Nasan tiedottaja Grey Hautaluoma eilen.

Kadonneet nauhat pitävät sisällään mm. tietoja astronauttien terveydentilasta ja kuualuksen kunnosta kuulennon aikana. Kaiken kaikkiaan hukassa on noin 700 laatikollista Apollo 11 -kuulennon tietoja.

"
Viestintäongelmat aluksen ja lennonjohdon välillä alkoivat heti ja Grissomin viimeiset sanat olivat; "How are we going to get to the moon when we can´t talk between two buildings" ! " I can´t hear a thing you´re saying"  Eli kuinka me voidaan päästä kuuhun kun yhteydet ei toimi kahden rakennuksenkaan välillä, ei kuulu mitään!"

Kaikki miehitetyt avaruuslennot ovat aina pysytelleet Van Allenin vyöhykkeiden alapuolella; Gemini, Mercury, Skylab ja avaruussukkulat, paitsi nämä Apollo-lennot, jotka painoi läpi avaruussäteilyn muina miehinä. Aluksen suojana pitäisi olla "6 jalkaa lyijyä", siis parisen metriä.

kuukautta ennen ensimmäistä kuulentoa LEM-modulin (
Lunar Excursion Module) koelennolla se syöksyi maahan ja tuhoutui. Se käyttäytyi holtittomasti ja Armstrong pelastautui heittoistuimella, väline oli vaikeasti hallittava ja epävakaa, ei sitä voi käyttää muuten kuin vaijerin varassa. v.2006 vieläkin tilanne on sama.

Rakettimoottori oli täysin äänetön kun astronautti ohjasi laskeutumista kuuhun, todellisuudessa astronautin selostusta kuuhun laskeutumisesta ei olisi voinut kuulla
.

Raketin laskeutumispaikan alla ei ole paljasta paikkaa, jonka rakettimoottori olisi puhdistanut pölystä, kraaterista puhumattakaan, jollainen sinne voimakkaan rakettimoottorin paineen takia olisi pitänyt syntyä.
Tähdet puuttuvat apollo kuvista ja filmeistä, Juri Gagarin sanoi; tähdet ovat "tähtitieteellisen kirkkaita". Nasa ei voinut julkaista kuvia joissa tähtiä olisi näkyvillä, koska niistä helposti voisi selvittää missä kuvat on otettu, maassa vai kuussa.

Kamerat tekevät automaattisesti "ristejä" kuvien etualalle, jos risti on kohteen takana, kyseessä on kuvaväärennös
Kuva , Kuva2

MIKSI    Nasan johtaja Dan Golden sanoi TV haastattelussa ettei ihminen voi poistua maan kiertoradalta ennenkuin tappavan avaruussäteilyn vaarat on selvitetty!? - Mutta mites ne 60-luvun kuulennot?

http://www.cosmic-conspiracies.com/apollohoax.html
http://www.braeunig.us/space/hoax.htm

Todella hyvä Dokumentti joka löytyy Fintv:n Sivuilta: IMDB & Fintv



Harjoittele kaupankäyntiä verkossa - avaa nyt ilmainen harjoittelutili!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti